Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

περιεχόμενα

Πολιτική απορρήτου

  • · Δεδομένα ελεγκτή δεδομένων
  • · Νομικό υπόβαθρο, νομική βάση, σκοπός, πεδίο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και διάρκεια επεξεργασίας δεδομένων στον ιστότοπο
  • · Επεξεργασία δεδομένων
  • · Δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων

Ελεγκτής δεδομένων

Όνομα: Copremia International Kft.

Έδρα: 2161 Csomád, Kossuth Lajos 79.

Ταχυδρομική διεύθυνση, διαχείριση παραπόνων: 1112 Βουδαπέστη, Repülőtér út 2. hrsz: 1236/28.

E-mail: info@shopisland.gr

Ιστότοπος: https://shopisland.gr

Πάροχος φιλοξενίας

Όνομα: Stickel Technologies Limited

Ταχυδρομική διεύθυνση: Unit 20b Bourton Industrial Park, Bourton-On-The-Water, Cheltenham, Gloucestershire, England, GL54 2HQ

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@hostking.hu

Περιγραφή της διαχείρισης δεδομένων που πραγματοποιήθηκε κατά τη λειτουργία του διαδικτυακού καταστήματος

Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies

Τι είναι το cookie;

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων χρησιμοποιεί τα λεγόμενα cookie όταν επισκέπτεται τον ιστότοπο. Το πακέτο πληροφοριών που αποτελείται από γράμματα και αριθμούς cookie που στέλνει ο ιστότοπός μας στο πρόγραμμα περιήγησής σας με σκοπό την αποθήκευση ορισμένων ρυθμίσεων, διευκολύνοντας τη χρήση του ιστότοπού μας και βοηθώντας στη συλλογή ορισμένων σχετικών, στατιστικών πληροφοριών για τους επισκέπτες μας.

Ορισμένα cookie δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία και δεν είναι κατάλληλα για την ταυτοποίηση ενός μεμονωμένου χρήστη, αλλά μερικά περιέχουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό – μια μυστική, τυχαία ακολουθία αριθμών – που αποθηκεύεται από τη συσκευή σας, διασφαλίζοντας έτσι την ταυτότητά σας. Η περίοδος λειτουργίας κάθε cookie (cookie) περιγράφεται στη σχετική περιγραφή κάθε cookie (cookie).

Νομικό υπόβαθρο και νομική βάση των cookies:

Η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού είναι η συγκατάθεσή σας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των cookies που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο είναι:

Cookie του Google AdwordsΌταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό μας, το αναγνωριστικό cookie του επισκέπτη προστίθεται στη λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ. Η Google χρησιμοποιεί cookie, όπως cookie NID και SID, για να εξατομικεύσει διαφημίσεις σε προϊόντα Google όπως η Αναζήτηση Google. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε τέτοια cookie για να θυμάστε τις πρόσφατες αναζητήσεις σας, τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με διαφημίσεις μεμονωμένων διαφημιζόμενων ή τα αποτελέσματα αναζήτησης και τις επισκέψεις σε ιστότοπους διαφημιζόμενων. Η παρακολούθηση μετατροπών του AdWords χρησιμοποιεί cookie. Παρακολουθεί τα cookie στον υπολογιστή ενός χρήστη για να παρακολουθεί τις πωλήσεις και άλλες μετατροπές που προκύπτουν από μια διαφήμιση όταν το άτομο κάνει κλικ σε μια διαφήμιση. Ακολουθούν ορισμένοι συνηθισμένοι τρόποι χρήσης των cookie: επιλογή διαφημίσεων βάσει του τι σχετίζεται με αυτόν τον χρήστη,

Cookie του Google Analytics: Το Google Analytics είναι το εργαλείο ανάλυσης της Google που βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων και εφαρμογών να αποκτήσουν μια πιο ακριβή εικόνα των δραστηριοτήτων των επισκεπτών τους. Η Υπηρεσία ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookie για τη συλλογή πληροφοριών και την αναφορά στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση ιστότοπων χωρίς να προσδιορίζει προσωπικά τους επισκέπτες της Google. Το κύριο cookie που χρησιμοποιείται από το Google Analytics είναι το cookie “__ga”. Εκτός από την αναφορά από στατιστικά στοιχεία χρήσης ιστότοπου, το Google Analytics, μαζί με ορισμένα από τα cookie διαφήμισης που περιγράφονται παραπάνω, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εμφάνιση πιο σχετικών διαφημίσεων σε προϊόντα Google (όπως η Αναζήτηση Google) και σε ολόκληρο τον ιστό.

Cookies επαναληπτικού μάρκετινγκ: Για να εμφανιστούν οι προηγούμενοι επισκέπτες ή χρήστες κατά την περιήγηση σε άλλους ιστότοπους στο Δίκτυο εμφάνισης Google ή την αναζήτηση όρων που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους

Τα cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία: Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη χρήση του ιστότοπου και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τις βασικές λειτουργίες του ιστότοπου. Χωρίς αυτά, πολλές δυνατότητες του ιστότοπου δεν θα είναι διαθέσιμες σε εσάς. Η διάρκεια ζωής αυτών των τύπων cookie περιορίζεται μόνο στη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης.

Cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη: Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου από τον χρήστη, όπως ποιες σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα ή ποιο μήνυμα σφάλματος λαμβάνετε από τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη, δηλαδή λειτουργούν με εντελώς γενικές, ανώνυμες πληροφορίες. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από αυτά χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου. Η διάρκεια ζωής αυτών των τύπων cookie περιορίζεται μόνο στη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης.

Cookie περιόδου σύνδεσης: Αυτά τα cookie αποθηκεύουν την τοποθεσία του επισκέπτη, τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, το νόμισμα πληρωμής, τη διάρκεια ζωής όταν το πρόγραμμα περιήγησης είναι κλειστό ή έως και 2 ώρες.

Cookie προϊόντων τελευταίας προβολής: Καταγράφει τα προϊόντα που είδε τελευταία ο επισκέπτης. Η διάρκεια ζωής τους είναι 60 ημέρες.

Cookie ID Backend: Το αναγνωριστικό του διακομιστή backend που εξυπηρετεί τη σελίδα. Διαρκεί μέχρι να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Facebook pixel Το Facebook pixel είναι ένας κωδικός που χρησιμοποιείται για την αναφορά μετατροπών σε έναν ιστότοπο, τη συλλογή κοινού-στόχων και παρέχει στον κάτοχο του ιστότοπου λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση των ιστότοπων από τους επισκέπτες. Με τη βοήθεια του pixel Facebook, μπορείτε να εμφανίσετε εξατομικευμένες προσφορές και διαφημίσεις στους επισκέπτες του ιστότοπου στη διεπαφή του Facebook. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του Facebook εδώ: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Εάν δεν αποδέχεστε τη χρήση των cookies, ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες σε εσάς. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή cookie στους ακόλουθους συνδέσμους:

Επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς σύναψης συμβάσεων και απόδοσης

Μπορούν να εφαρμοστούν αρκετές περιπτώσεις διαχείρισης δεδομένων για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επεξεργασία δεδομένων που σχετίζεται με τον χειρισμό καταγγελιών και τη διαχείριση εγγύησης θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν ασκείτε ένα από αυτά τα δικαιώματα.

Εάν δεν πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του διαδικτυακού καταστήματος, είστε μόνο επισκέπτης του διαδικτυακού καταστήματος, τότε αυτό που αναφέρεται στη διαχείριση δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ ενδέχεται να ισχύει για εσάς, εάν μας δώσετε τη συγκατάθεση για σκοπούς μάρκετινγκ.

Διαχείριση δεδομένων για τη σύναψη και εκτέλεση συμβάσεων με περισσότερες λεπτομέρειες:

Επικοινωνία

Για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφώνου με μια ερώτηση σχετικά με ένα προϊόν.

Η προ-επαφή δεν είναι υποχρεωτική, μπορείτε να την παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα ανά πάσα στιγμή.

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Πληροφορίες που παρέχετε κατά την επαφή.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

 

Τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η επαφή.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Η εθελοντική συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε στον Ελεγκτή Δεδομένων επικοινωνώντας μαζί μας. [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού]

Εγγραφή στον ιστότοπο

Με την αποθήκευση των δεδομένων που παρέχονται κατά την εγγραφή, ο Ελεγκτής Δεδομένων μπορεί να παρέχει μια πιο βολική υπηρεσία (π.χ. τα δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων δεν χρειάζεται να εισαχθούν ξανά κατά την αγορά ξανά) Η εγγραφή δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη σύναψη συμβολαίου

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Κατά τη διαχείριση δεδομένων, ο Ελεγκτής Δεδομένων διαχειρίζεται το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα χαρακτηριστικά του αγορασμένου προϊόντος και την ημερομηνία αγοράς.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Η εθελοντική συγκατάθεσή σας στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων κατά την εγγραφή [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού]

Επεξεργασία παραγγελίας

Κατά την επεξεργασία των παραγγελιών, απαιτούνται δραστηριότητες διαχείρισης δεδομένων για την εκπλήρωση της σύμβασης

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Κατά τη διαχείριση δεδομένων, ο Ελεγκτής Δεδομένων διαχειρίζεται το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα χαρακτηριστικά του αγορασμένου προϊόντος, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία αγοράς.

Εάν έχετε κάνει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η διαχείριση δεδομένων και η παροχή δεδομένων είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση της σύμβασης.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται για 5 χρόνια σύμφωνα με την περίοδο περιορισμού του αστικού δικαίου.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Εκτέλεση της σύμβασης. [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του κανονισμού]

Έκδοση τιμολογίου

Η διαδικασία διαχείρισης δεδομένων πραγματοποιείται με σκοπό την έκδοση τιμολογίου σύμφωνα με το νόμο και την εκπλήρωση της υποχρέωσης τήρησης λογιστικών εγγράφων. Το Stv. Σύμφωνα με την Ενότητα 169 (1) – (2), οι εταιρείες πρέπει να τηρούν το λογιστικό έγγραφο άμεσα και έμμεσα υποστηρίζοντας τη λογιστική. Διαχειριζόμενα δεδομένα

Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση e-mail, αριθμός τηλεφώνου.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Τα εκδοθέντα τιμολόγια εκδίδονται σύμφωνα με τον Νόμο. Σύμφωνα με το άρθρο 169 παράγραφος 2, πρέπει να διατηρείται για 8 έτη από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Νόμος CXXVII του 2007 σχετικά με τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Σύμφωνα με το άρθρο 159 παράγραφος 1, η έκδοση τιμολογίου είναι υποχρεωτική και πρέπει να διατηρηθεί για 8 έτη σύμφωνα με το άρθρο 169 παράγραφος 2 του νόμου C του 2000 για τη λογιστική [Διαχείριση δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του διατάγματος].

Διαχείριση δεδομένων εμπορευμάτων

Η διαδικασία διαχείρισης δεδομένων πραγματοποιείται για την παράδοση του παραγγελθέντος προϊόντος.

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση e-mail, αριθμός τηλεφώνου.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Ο ελεγκτής δεδομένων διαχειρίζεται τα δεδομένα κατά τη διάρκεια της παράδοσης των παραγγελθέντων αγαθών.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Εκτέλεση της σύμβασης [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του κανονισμού].

Υπηρεσία εγγύησης

Η διαδικασία διαχείρισης δεδομένων έχει τεθεί σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση καταγγελιών εγγύησης. Εάν έχετε ζητήσει τη διαχείριση της εγγύησης, η διαχείριση δεδομένων και η παροχή δεδομένων είναι απαραίτητες.

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Όνομα πελάτη, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email, περιεχόμενο της καταγγελίας.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Οι αξιώσεις εγγύησης διατηρούνται για 5 χρόνια βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Εάν είναι η εθελοντική σας απόφαση να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση διαχείρισης εγγύησης, ωστόσο, εάν επικοινωνήσετε μαζί σας, ανατρέξτε στο CLV 1997 για την προστασία των καταναλωτών. Νόμος 17 / A. § (7), είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε την καταγγελία για 5 χρόνια [επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του διατάγματος]

Αντιμετώπιση άλλων καταγγελιών καταναλωτών

Η διαδικασία διαχείρισης δεδομένων έχει τεθεί σε εφαρμογή για τον χειρισμό των παραπόνων των καταναλωτών. Εάν έχετε παραπονεθεί σε εμάς, η διαχείριση δεδομένων και η παροχή δεδομένων είναι απαραίτητες.

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Όνομα πελάτη, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email, περιεχόμενο της καταγγελίας.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Οι αξιώσεις εγγύησης διατηρούνται για 5 χρόνια βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Εάν έχετε παράπονο σχετικά με την εθελοντική σας απόφαση, ωστόσο, αν το κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών 1997 CLV. Νόμος 17 / A. § (7), είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε την καταγγελία για 5 χρόνια [επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του διατάγματος].

Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία σε σχέση με την επαλήθευση της συγκατάθεσης

Κατά την εγγραφή, την παραγγελία και την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο, το σύστημα πληροφορικής αποθηκεύει τα δεδομένα πληροφορικής που σχετίζονται με τη συγκατάθεση για μεταγενέστερη απόδειξη.

Διαχειριζόμενα δεδομένα

 

Ημερομηνία συγκατάθεσης και διεύθυνση IP του ενδιαφερομένου.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Λόγω νομικών απαιτήσεων, η συγκατάθεση πρέπει να μπορεί να επαληθευτεί αργότερα, επομένως η διάρκεια της αποθήκευσης δεδομένων θα αποθηκευτεί για την περίοδο παραγραφής μετά τον τερματισμό της επεξεργασίας δεδομένων.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Το άρθρο 7 παράγραφος 1 του κανονισμού προβλέπει αυτήν την υποχρέωση. [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του κανονισμού]

Διαχείριση δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ

Διαχείριση δεδομένων σχετικά με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση e-mail.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης του υποκειμένου των δεδομένων.

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Η εκούσια συγκατάθεσή σας στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων εγγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού]

Διαχείριση δεδομένων σχετικά με την αποστολή και προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση e-mail, αριθμός τηλεφώνου.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

 

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Η εθελοντική, ειδική συγκατάθεσή σας να παρέχετε στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων κατά τη συλλογή των δεδομένων [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού]

Επαναληπτικό μάρκετινγκ

Η διαχείριση δεδομένων ως δραστηριότητα επαναληπτικού μάρκετινγκ εφαρμόζεται με τη βοήθεια των cookies.

Διαχειριζόμενα δεδομένα

Δεδομένα που χειρίζονται τα cookies που καθορίζονται στις πληροφορίες cookie.

Διάρκεια διαχείρισης δεδομένων

Η περίοδος αποθήκευσης του συγκεκριμένου cookie, περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ: Γενικές πληροφορίες cookie της Google: https://www.google.com/policies/technologies/types/

Πληροφορίες Google Analitycs: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=el

Πληροφορίες Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Νομική βάση για τη διαχείριση δεδομένων

Η εθελοντική συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο [Επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού].

Πρόσθετη διαχείριση δεδομένων

Εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων επιθυμεί να εκτελέσει περαιτέρω διαχείριση δεδομένων, παρέχει προκαταρκτικές πληροφορίες σχετικά με τις βασικές περιστάσεις της διαχείρισης δεδομένων (νομικό υπόβαθρο και νομική βάση της διαχείρισης δεδομένων, σκοπός της διαχείρισης δεδομένων, πεδίο επεξεργασίας δεδομένων, διάρκεια διαχείρισης δεδομένων).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων πρέπει να συμμορφώνεται με τα γραπτά αιτήματα δεδομένων των αρχών βάσει νομικής εξουσιοδότησης. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων ενημερώνει την Infotv. Σύμφωνα με την Ενότητα 15, παράγραφοι 2 – 3, τηρεί αρχεία (σε ποια αρχή, ποια προσωπικά δεδομένα, σε ποια νομική βάση, όταν διαβιβάστηκε από τον Ελεγκτή Δεδομένων), το περιεχόμενο του οποίου παρέχει ο Ελεγκτής Δεδομένων κατόπιν αιτήματος, εκτός εάν η αποκάλυψή του αποκλείεται από το νόμο.

Σχετικά με τη χρήση των επεξεργαστών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τους που σχετίζονται με τη διαχείριση δεδομένων

Επεξεργασία δεδομένων για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων

Όνομα επεξεργαστή δεδομένων: Stickel Technologies Limited

Στοιχεία επικοινωνίας του επεξεργαστή δεδομένων:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@hostking.hu

Έδρα: Unit 20b Bourton Industrial Park, Bourton-On-The-Water, Cheltenham, Gloucestershire, England, GL54 2HQ

Ο Επεξεργαστής Δεδομένων αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα βάσει σύμβασης που έχει συναφθεί με τον Ελεγκτή Δεδομένων. Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες.

Δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων που σχετίζονται με τη μεταφορά εμπορευμάτων

Όνομα του επεξεργαστή δεδομένων: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logismi Kft.

Η καταστατική έδρα του επεξεργαστή δεδομένων: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

Τηλέφωνο του επεξεργαστή δεδομένων:   + 36-29 / 88 66 70

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επεξεργαστή δεδομένων είναι info@gls-hungary.com

Ο Επεξεργαστής Δεδομένων συμμετέχει στην παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων βάσει της σύμβασης που έχει συναφθεί με τον Ελεγκτή Δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό, ο Επεξεργαστής Δεδομένων μπορεί να διαχειριστεί το όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου του πελάτη έως το τέλος του ημερολογιακού έτους μετά την αποστολή του ταχυδρομικού αντικειμένου, μετά το οποίο θα διαγραφεί αμέσως.

Δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων που σχετίζονται με ενημερωτικά δελτία

Όνομα της εταιρείας που λειτουργεί το σύστημα ενημερωτικών δελτίων: The Rocket Science Group LLC.

Έδρα της εταιρείας Newsletter: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA

Τηλέφωνο της εταιρείας που λειτουργεί το σύστημα ενημερωτικών δελτίων:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας που λειτουργεί το σύστημα ενημερωτικών δελτίων είναι privacy@mailchimp.com

Ο Επεξεργαστής Δεδομένων συμμετέχει στην αποστολή ενημερωτικών δελτίων βάσει σύμβασης που έχει συναφθεί με τον Ελεγκτή Δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, ο Επεξεργαστής Δεδομένων διαχειρίζεται το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υποκειμένου των δεδομένων στον βαθμό που είναι απαραίτητος για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου και το διαγράφει αμέσως μετά από αίτηση του υποκειμένου των δεδομένων.

Διαχείριση λογιστικών δεδομένων

Όνομα του επεξεργαστή δεδομένων: ADK Kft.

Η έδρα του επεξεργαστή δεδομένων: 1039 Βουδαπέστη, Hímző utca 12. 9/47

Τηλέφωνο του επεξεργαστή δεδομένων:   0614540641

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επεξεργαστή δεδομένων: contact@adk.hu

Ο Επεξεργαστής Δεδομένων συμμετέχει στη λογιστική λογιστική των εγγράφων βάσει γραπτής σύμβασης που έχει συναφθεί με τον Ελεγκτή Δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό, ο Επεξεργαστής Δεδομένων παρέχει το όνομα και τη διεύθυνση του υποκειμένου των δεδομένων στο βαθμό που απαιτείται για τα λογιστικά αρχεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Η διαχείριση γίνεται για χρονικό διάστημα σύμφωνα με το άρθρο 169 παράγραφος 2, μετά το οποίο ακυρώνεται αμέσως.

Επεξεργασία δεδομένων τιμολόγησης

Όνομα του επεξεργαστή δεδομένων: Octonull Kft.

Η καταστατική έδρα του επεξεργαστή δεδομένων: 1133 Βουδαπέστη, Árbóc utca 6. III. πάτωμα

Αριθμός τηλεφώνου του επεξεργαστή δεδομένων:   + 36-70-904-52-87

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επεξεργαστή δεδομένων: hello@billingo.hu

Ο Επεξεργαστής Δεδομένων συμμετέχει στην καταχώριση λογιστικών εγγράφων βάσει σύμβασης που έχει συναφθεί με τον Ελεγκτή Δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό, ο Επεξεργαστής Δεδομένων παρέχει το όνομα και τη διεύθυνση του υποκειμένου των δεδομένων στον βαθμό που απαιτείται για τα λογιστικά αρχεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου. Η διαχείριση γίνεται για χρονικό διάστημα σύμφωνα με το άρθρο 169 παράγραφος 2, μετά το οποίο ακυρώνεται.

Επεξεργασία δεδομένων που σχετίζεται με online πληρωμή

Όνομα του επεξεργαστή δεδομένων: Barion Payment Zrt.

Έδρα του επεξεργαστή δεδομένων: 1117, Βουδαπέστη, Infopark sétány 1.

Αριθμός τηλεφώνου του επεξεργαστή δεδομένων:   +36 1 464 70 99

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επεξεργαστή δεδομένων είναι support@barion.com

Ο Επεξεργαστής Δεδομένων συμμετέχει στην εκτέλεση της Ηλεκτρονικής Πληρωμής βάσει της σύμβασης που έχει συναφθεί με τον Ελεγκτή Δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό, ο επεξεργαστής δεδομένων διαχειρίζεται το όνομα χρέωσης και τη διεύθυνση του υποκειμένου των δεδομένων, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία εντός της περιόδου περιορισμού του αστικού δικαίου.

Τα δικαιώματά σας κατά τη διαχείριση δεδομένων

Εντός της περιόδου επεξεργασίας δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σύμφωνα με τις διατάξεις του διατάγματος:

  •       το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης
  •       πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες διαχείρισης δεδομένων
  •       δικαίωμα διόρθωσης
  •       περιορισμοί στη διαχείριση δεδομένων,
  •       δικαίωμα ακύρωσης
  •       το δικαίωμα διαμαρτυρίας
  •       το δικαίωμα στη φορητότητα.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, αυτό θα περιλαμβάνει την ταυτότητά σας και ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας. Επομένως, θα σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικά στοιχεία για σκοπούς αναγνώρισης (αλλά η ταυτοποίηση μπορεί να βασίζεται μόνο σε πληροφορίες που χειρίζεται ο Ελεγκτής Δεδομένων για εσάς) και τα παράπονά σας για τη διαχείριση δεδομένων θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό email του Ελεγκτή Δεδομένων εντός του χρονικού πλαισίου που καθορίζεται σε αυτές τις πληροφορίες. Εάν είστε ο πελάτης μας και θέλετε να προσδιορίσετε τον εαυτό σας για λόγους καταγγελίας ή εγγύησης, παράσχετε επίσης το αναγνωριστικό παραγγελίας σας για αναγνώριση. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορούμε επίσης να σας αναγνωρίσουμε ως πελάτη.

Τα παράπονα που σχετίζονται με τη διαχείριση δεδομένων θα απαντηθούν από τον Ελεγκτή Δεδομένων το αργότερο εντός 30 ημερών.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη διαχείριση δεδομένων ανά πάσα στιγμή, οπότε τα δεδομένα που παρέχονται θα διαγραφούν από τα συστήματά μας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση ανεκπλήρωτης παραγγελίας, η ακύρωση ενδέχεται να μην έχει τη δυνατότητα παράδοσης σε εσάς. Επιπλέον, εάν η αγορά έχει ήδη πραγματοποιηθεί, δεν θα είμαστε σε θέση να διαγράψουμε τα στοιχεία χρέωσής σας από τα συστήματά μας σύμφωνα με τους λογιστικούς κανόνες και εάν μας οφείλετε, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσης βάσει νόμιμου ενδιαφέροντος για την ανάκτηση της αξίωσης.

Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε σχόλια από τον Ελεγκτή Δεδομένων σχετικά με το εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και, εάν τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα:

  •       έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία και
  •       ενημερώστε τον υπεύθυνο δεδομένων για τις ακόλουθες πληροφορίες:
  •       τους σκοπούς της διαχείρισης δεδομένων ·
  •       κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία για εσάς ·
  •       πληροφορίες σχετικά με τους παραλήπτες ή τις κατηγορίες παραληπτών με τους οποίους ή με τους οποίους τα Προσωπικά Δεδομένα κοινοποιήθηκαν ή θα κοινοποιηθούν από τον Ελεγκτή Δεδομένων ·
  •       την προβλεπόμενη περίοδο για την οποία θα αποθηκευτούν τα προσωπικά δεδομένα ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τα κριτήρια για τον καθορισμό αυτής της περιόδου ·
  •       το δικαίωμά σας να ζητήσετε από τον Ελεγκτή Δεδομένων να διορθώσει, να διαγράψει ή να περιορίσει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας δεδομένων βάσει έννομου συμφέροντος.
  •       το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή ·
  •       εάν τα δεδομένα δεν συλλέχθηκαν από εσάς, όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την πηγή τους.
  •       το γεγονός της αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων (εάν έχει χρησιμοποιηθεί τέτοια διαδικασία), συμπεριλαμβανομένου του προφίλ, και, τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις, κατανοητών πληροφοριών σχετικά με τη λογική που χρησιμοποιείται και τη σημασία αυτής της επεξεργασίας δεδομένων και τις αναμενόμενες συνέπειες για εσάς.

Ο σκοπός της άσκησης του δικαιώματος μπορεί να είναι ο καθορισμός και η επαλήθευση της νομιμότητας της επεξεργασίας δεδομένων, επομένως σε περίπτωση πολλαπλών αιτημάτων πληροφοριών, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων μπορεί να χρεώσει ένα δίκαιο τέλος για την παροχή των πληροφοριών.

Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα διασφαλίζεται από τον Ελεγκτή Δεδομένων στέλνοντάς σας τα επεξεργασμένα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες μέσω e-mail μετά την αναγνώρισή σας. Εάν έχετε εγγραφή, θα παρέχουμε πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να προβάλετε και να επαληθεύσετε τα προσωπικά στοιχεία που διαχειριζόμαστε σχετικά με εσάς, πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό χρήστη σας.

Αναφέρετε στο αίτημά σας εάν ζητάτε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή ζητάτε πληροφορίες διαχείρισης δεδομένων.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος του Ελεγκτή Δεδομένων, να διορθώσετε ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν χωρίς καθυστέρηση.

Δικαίωμα περιορισμού της διαχείρισης δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος του Ελεγκτή δεδομένων, να περιορίσετε την επεξεργασία δεδομένων εάν πληρούται κάποιο από τα ακόλουθα:

  •       Διαφωνείτε με την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων, οπότε ο περιορισμός ισχύει για το χρονικό διάστημα που επιτρέπει στον Ελεγκτή Δεδομένων να ελέγχει την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων, εάν τα ακριβή δεδομένα μπορούν να καθοριστούν αμέσως, ο περιορισμός δεν θα πραγματοποιηθεί
  •       η επεξεργασία δεδομένων είναι παράνομη, αλλά αντιτίθεστε στη διαγραφή των δεδομένων για οποιονδήποτε λόγο (για παράδειγμα, επειδή τα δεδομένα είναι σημαντικά για εσάς για την επιβολή νομικής αξίωσης), επομένως δεν ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων, αλλά αντίθετα ζητάτε περιορισμό στη χρήση τους.
  •       ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς της καθορισμένης επεξεργασίας δεδομένων, αλλά το ζητάτε για την υποβολή, την επιβολή ή την προστασία νομικών αξιώσεων · έμμονη ιδέα
  •       Έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία δεδομένων, αλλά το νόμιμο συμφέρον του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων μπορεί επίσης να δικαιολογήσει την επεξεργασία δεδομένων, οπότε έως ότου υπερισχύσουν οι νόμιμοι λόγοι του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων έναντι των νόμιμων λόγων σας, η επεξεργασία δεδομένων πρέπει να περιοριστεί.

Όταν η επεξεργασία είναι περιορισμένη, τέτοια προσωπικά δεδομένα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία, με εξαίρεση την αποθήκευση, μόνο με τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων ή με σκοπό την άσκηση, επιβολή ή προστασία νομικών αξιώσεων ή την προστασία των δικαιωμάτων άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου ή για το σημαντικό δημόσιο συμφέρον της Ένωσης ή ενός κράτους μέλους.

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων (τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν από την άρση του περιορισμού) σχετικά με την άρση του περιορισμού διαχείρισης δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής – δικαίωμα λήψης

Έχετε το δικαίωμα να ο Διαχειριστής Δεδομένων διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν υπάρχει κάποιος από τους ακόλουθους λόγους:

  •       Δεν απαιτούνται πλέον προσωπικά δεδομένα για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με άλλο τρόπο από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων ·
  •       Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία.
  •       Έχετε αντίρρηση για την επεξεργασία δεδομένων βάσει έννομου συμφέροντος και δεν υπάρχει επιτακτικός νόμιμος λόγος (δηλ. Έννομο συμφέρον) στην επεξεργασία των δεδομένων,
  •       τα προσωπικά δεδομένα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων και αυτό καθορίστηκε βάσει της καταγγελίας,
  •       τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να εκπληρωθεί μια νομική υποχρέωση βάσει της νομοθεσίας της Ένωσης ή των κρατών μελών που ισχύει για τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων.

Εάν, για οποιονδήποτε νόμιμο λόγο, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων αποκάλυψε προσωπικά δεδομένα που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για εσάς και υποχρεούται να τα διαγράψει για οποιονδήποτε από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, θα λάβει εύλογα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών μέτρων, για την ενημέρωση των δεδομένων, λαμβάνοντας υπόψη τη διαθέσιμη τεχνολογία και το κόστος εφαρμογής. άλλοι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων που έχετε ζητήσει τη διαγραφή των συνδέσμων με τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα ή αντίγραφο ή αντίγραφο αυτών των προσωπικών δεδομένων.

Η διαγραφή δεν ισχύει εάν απαιτείται επεξεργασία δεδομένων:

  •       με σκοπό την άσκηση του δικαιώματος στην ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης ·
  •       να εκπληρώσει μια υποχρέωση βάσει της νομοθεσίας της ΕΕ ή των κρατών μελών για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (όπως η χρέωση, καθώς η διατήρηση του λογαριασμού απαιτείται από το νόμο) ή προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που ανατίθεται στον υπεύθυνο επεξεργασίας ·
  •       για την υποβολή, την επιβολή ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων (π.χ. εάν ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων έχει αξίωση εναντίον σας και δεν την έχει εκπληρώσει ακόμη ή εάν υποβάλλεται σε επεξεργασία ένας παράπονος καταναλωτή ή επεξεργασίας δεδομένων).

Δικαίωμα διαμαρτυρίας

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή για λόγους που σχετίζονται με την κατάστασή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει νόμιμου συμφέροντος. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ελεγκτής Δεδομένων δεν μπορεί να επεξεργαστεί περαιτέρω τα προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν αποδείξει ότι η επεξεργασία δεδομένων δικαιολογείται από επιτακτικούς νόμιμους λόγους που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή που σχετίζονται με την υποβολή, επιβολή ή προστασία των νομικών αξιώσεων.

Εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με σκοπό την άμεση απόκτηση επιχείρησης, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν για το σκοπό αυτό, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ, στο βαθμό που σχετίζεται με την άμεση απόκτηση επιχειρήσεων. Εάν έχετε αντίρρηση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων με σκοπό την άμεση απόκτηση επιχειρήσεων, τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να μην υφίστανται πλέον επεξεργασία για το σκοπό αυτό.

Δικαίωμα στη φορητότητα

Εάν η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται αυτόματα ή εάν η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται στην εθελοντική συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τον Ελεγκτή Δεδομένων να λάβει τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς στον Ελεγκτή Δεδομένων, τον οποίο σας παρέχει ο Ελεγκτής Δεδομένων σε μορφή xml, JSON ή csv. Εάν αυτό είναι τεχνικά εφικτό, ενδέχεται να ζητήσει από τον Ελεγκτή Δεδομένων να μεταφέρει τα δεδομένα σε αυτήν τη φόρμα σε άλλο ελεγκτή δεδομένων.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Έχετε το δικαίωμα να μην καλύπτεστε από μια απόφαση (συμπεριλαμβανομένου του προφίλ) που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία δεδομένων που θα έχει νομική επίπτωση σε εσάς ή θα σας επηρεάσει σε παρόμοιο βαθμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων, των ελευθεριών και των νόμιμων συμφερόντων του υποκειμένου των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον του δικαιώματος του υποκειμένου των δεδομένων να ζητήσει ανθρώπινη παρέμβαση στο υποκείμενο των δεδομένων, να εκφράσει τις απόψεις του και να αντιταχθεί στην απόφαση.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν εάν η απόφαση:

  •       Απαραίτητο για τη σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης μεταξύ εσάς και του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων.
  •       διέπεται από το δίκαιο της ΕΕ ή των κρατών μελών που ισχύει για τον υπεύθυνο επεξεργασίας, το οποίο θεσπίζει επίσης κατάλληλα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας και των νόμιμων συμφερόντων · έμμονη ιδέα
  •       με βάση τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Συνδεθείτε στο μητρώο απορρήτου

Infotv. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων έπρεπε να κοινοποιήσει ορισμένες πράξεις επεξεργασίας δεδομένων στο μητρώο προστασίας δεδομένων. Αυτή η υποχρέωση κοινοποίησης έπαυσε στις 25 Μαΐου 2018.

Μέτρα ασφάλειας δεδομένων

Ο Ελεγκτής Δεδομένων δηλώνει ότι έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αλλοίωση, μετάδοση, αποκάλυψη, διαγραφή ή καταστροφή, καθώς και τυχαία καταστροφή και ζημιά, και καθίσταται απρόσιτη λόγω αλλαγών στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται.

ο Ελεγκτής Δεδομένων θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων θα λαμβάνουν επίσης τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας δεδομένων όταν εργάζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Θεραπείες

Εάν πιστεύετε ότι ο Ελεγκτής Δεδομένων έχει παραβιάσει οποιαδήποτε νομική διάταξη σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων ή δεν έχει συμμορφωθεί με οποιοδήποτε από τα αιτήματά του, η Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων και Ελευθερίας Πληροφοριών μπορεί να κινήσει διαδικασία έρευνας για τον τερματισμό της φερόμενης παράνομης επεξεργασίας δεδομένων (διεύθυνση αλληλογραφίας: 1530 Βουδαπέστη, Σημ.: 5., e- αλληλογραφία: ugyfelszolgalat@naih.hu).

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση παραβίασης των νομικών διατάξεων σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων ή εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων δεν έχει συμμορφωθεί με οποιοδήποτε από τα αιτήματά του, μπορεί να υποβάλει αστική αγωγή κατά του υπεύθυνου δεδομένων στο δικαστήριο.

Τροποποίηση πληροφοριών διαχείρισης δεδομένων

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτές τις πληροφορίες διαχείρισης δεδομένων με τρόπο που δεν επηρεάζει τον σκοπό και τη νομική βάση της διαχείρισης δεδομένων. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μετά την έναρξη ισχύος της αλλαγής, αποδέχεστε τις τροποποιημένες πληροφορίες διαχείρισης δεδομένων.

Εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων επιθυμεί να εκτελέσει περαιτέρω επεξεργασία δεδομένων σε σχέση με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για σκοπούς διαφορετικούς από τον σκοπό της συλλογής τους, θα σας ενημερώσει για τον σκοπό της επεξεργασίας δεδομένων και τις ακόλουθες πληροφορίες πριν από την περαιτέρω επεξεργασία δεδομένων:

  •       τη διάρκεια αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τα κριτήρια για τον προσδιορισμό της διάρκειας ·
  •       το δικαίωμα να ζητήσετε από τον Ελεγκτή Δεδομένων να έχει πρόσβαση, να διορθώσει, να διαγράψει ή να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και να αντιταχθεί στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας δεδομένων βάσει νόμιμου συμφέροντος και να ζητήσει φορητότητα δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας δεδομένων βάσει συγκατάθεσης ή συμβατικής σχέσης το δικαίωμα στη δικαιοσύνη ·
  •       σε περίπτωση επεξεργασίας δεδομένων βάσει συγκατάθεσης, ότι μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή,
  •       το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή ·
  •       εάν η παροχή προσωπικών δεδομένων βασίζεται σε νόμο ή συμβατική υποχρέωση ή προϋπόθεση για τη σύναψη σύμβασης και εάν είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε προσωπικά δεδομένα και ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες της μη αποκάλυψης ·
  •       το γεγονός της αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων (εάν έχει χρησιμοποιηθεί τέτοια διαδικασία), συμπεριλαμβανομένου του προφίλ, και, τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις, κατανοητών πληροφοριών σχετικά με τη λογική που χρησιμοποιείται και τη σημασία αυτής της επεξεργασίας δεδομένων και τις αναμενόμενες συνέπειες για εσάς.

Η επεξεργασία δεδομένων μπορεί να ξεκινήσει μόνο μετά από αυτό, εάν η νομική βάση της επεξεργασίας δεδομένων είναι συγκατάθεση, εκτός από τις πληροφορίες, πρέπει επίσης να συναινείτε στην επεξεργασία δεδομένων.

Αυτό το έγγραφο περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες διαχείρισης δεδομένων που σχετίζονται με τη λειτουργία του διαδικτυακού καταστήματος σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εφεξής: Κανονισμός GDPR) και το 2011 CXII. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. (εφεξής: Infotv.).